Opendeurweekend E-Cube 25-26/06/11 telkens van 10-17u

Besten,
bij deze nodigen we jullie graag uit om de E-Cube te komen bezoeken. De laatste dagen heb je er misschien al iets over opgevangen in de pers:

Dit weekend houden we opendeurdagen, zaterdag 25e en zondag 26e, telkens van 10-17u.
Je bent van harte welkom om de E-Cube te komen bezoeken en Team Belgium zal er alvast ook zijn om de nodige uitleg te geven.

Waar?: In de Sint-Pietersnieuwstraat (tussen het Universiteitsforum en het Technicum) te Gent.

Parkeren kan in de parking van het Sint-Pietersplein, op wandelafstand van de E-Cube.
hopelijk tot dan!

RSVP op het Facebook event